Votul tau conteaza !

Pentru cei care vor si pot sa ajute serverul cu 1 vot pe fiecare dintre cele 3 link-uri , acest topic este doar pentru a ajuta serverul nu veti primi nimic pentru aceste voturi decat respectul Fondatorilor si posibil si a Adminilor de pe CS.HELLSTEAM.RO

Welcome to HellsTeam

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

GaRFieLd ;x

Vreti sau nu playeri pe server de sarbatori?

4 posts in this topic

Bun, după cum se vede destul de clar activitatea pe forum si server a scăzut.

M-am gandit împreună cu aLuna sa donam mai mulți admini / playeri fideli server-ului  suma de 2/3/4/ 5 euro/ 10euro etc pentru boost. Orice sumă contează.

Cine e dispus să doneze sa lase reply aici.

Asta doar dacă vreti sa ajutați comunitatea. Nu donati pentru mine sau pentru owner /co-owneri.  Cei care fac donatii sunt rasplatiti pe server si pe forum cu vip, slot, grad de helper, primii 3 playeri din /top15 vor fi premiati cu admin  ( aici ramane la decizia ownerului) se vor face concursuri in perioda sarbatorilor cu jocuri / cd key-uri steam etc.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Reclame Google Adsense


Orice propunere e binevenita.Sper ca vom avea mai multi vizitatori in special dintre cei vechi ce vor avea placerea sa reintre pe acest sv si forum.Avem multe sa ne spunem si a trecut ceva vreme de cand n-am mai comunicat.

Problema e cunoscuta si stiti toti f bine ca un sv se intretine cu bani.Sunt o multime de sv unde puteti juca linistiti, fara a fii nevoie sa contribuiti in vreun fel.

Insa va rog doar sa va amintiti ca ceea ce a existat aici, va continua sa existe si va exista.Este o comunitate si ati facut si inca mai faceti parte din ea.Amintirile nu pot fii sterse.

Am incercat in ultima vreme de vreo 2 ori sa joc pe vreo alte 2/3 sv si va pot spune ca am fost f bine primit si apreciat, insa nu vreau si nici nu doresc sa joc altundeva.Pur si smplu pt ca EU...nu ma simt bine in alta parte.

Eu nu v-am uitat ! Am o memorie de elefant si chiar daca uit pe moment cine esti, cu siguranta imi voi aminti de tine...flc-2014-header-banner.jpg

Al vostru cu prietenie, FRANCEZU'

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

Cs.HellsTeam.Ro

Publicitate