Votul tau conteaza !

Pentru cei care vor si pot sa ajute serverul cu 1 vot pe fiecare dintre cele 3 link-uri , acest topic este doar pentru a ajuta serverul nu veti primi nimic pentru aceste voturi decat respectul Fondatorilor si posibil si a Adminilor de pe CS.HELLSTEAM.RO

Welcome to HellsTeam

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Spaniolu'

acceptat Cerere Slot Spaniolu'

10 posts in this topic

Nick: Spaniolu“
ID - ul de Y ! M:!
ID abur:
Varsta: 20
cunoasteti Regulile serverului? :
 Da

Share this post


Link to post
Share on other sites

Reclame Google Adsense


+Stiu ca trebuie sa-mi exprim doar votul,dar nu ma pot abtine sa nu spun ceva, cjiar cu riscul de a pune la indoiala ca dintotdeauna "orientarea"(deci sunt hetero pana-n maduva oaselor-imi plac femeile-nu va mai dati la mine) mea, desi v-am spus clar cum stau lucrurile, dar voi faceti misto de mine mereu...in special "The Great Cocean"(alias PaCate) cu negru' lui, vreau sa spun de fapt ca-l iubesc pe baiatu' asta.Mi-a placut de el de la inceput.Linistit si politicos, cam lent si se arunca in valtoarea luptei fara teama de a fii ucis de experti ca GherrY, si alti fragari:))))) Invata si o sa va rupa in vreo 2/3 ani.

Bafta Spaniolu' si succes.Fii Speedy Gonzales :hunter:

pro.png din toata inima

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pm cu nick si pass

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

Cs.HellsTeam.Ro

Publicitate