Votul tau conteaza !

Pentru cei care vor si pot sa ajute serverul cu 1 vot pe fiecare dintre cele 3 link-uri , acest topic este doar pentru a ajuta serverul nu veti primi nimic pentru aceste voturi decat respectul Fondatorilor si posibil si a Adminilor de pe CS.HELLSTEAM.RO

Welcome to HellsTeam

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

13iuda

Members
 • Content count

  1
 • Joined

 • Last visited

About 13iuda

 • Rank
  Member Level 0
 • Birthday 08/27/1994

Profile Information

 • Gender Male
 • Location pwd
 • Joc preferat CS:GO
 • Weapon AWP*
 • Maps de_dust2
 1. https://image.prntscr.com/image/W3GvyS_fS1OgZ2Qm9druJw.png Salut, poza de mai sus e revenue-ul pe o zi din CPA. Poti sa faci si tu cat am facut eu? Probabil nu, dar din tutorialul de mai jos iti voi explica cum sa faci si tu cativa banuti, daca vi cu o imbunatatire la aceasta metode pe care o aplici tu singur, s-ar putea sa faci chiar si mai multi bani (imbunatatirea trebuie sa fie ceva ce gandesti tu ca ar merge, gen gasesti o sursa de traffic noua). Ce ai nevoie? 1) Cont pe OGads (ogads.com), dupa ce iti faci contul ii dai add pe skype lui ben.ogmobi si ii spui ca esti incepator, ai auzit de acest site pe un forum si vrei sa inveti sa faci bani, el iti poate aproba contul mai rapid pe site, daca nu, trebuie sa astepti cam o saptamana pana iti aproba cineva contul. 2) Ai nevoie de un webhost / domeniu (fie ele si free), daca nu stii ce sunt astea doua, cauta tutoriale pe internet, nu stau sa reinventez roata, dar daca aveti probleme puteti sa lasa-ti un reply si va raspund. 3) (Dupa ce ai contul aprobat) Te duci aici https://members.ogads.com/contentlocker.php , si faci un locker asemanator cu al meu https://image.prntscr.com/image/xU8OSYOBTSmIfmi3LLHuQg.png , dupa ce il creezi iei link-ul de sub textul "If you want a standard link, rather than a script, you can find it below." si il lasi la indemana 4) Iei acest landing, https://pastebin.com/Dkhd47eE il salvezi pe ecran ca index.html apoi te duci in el si modifici "https://www.fileoasis.net/cl.php?id=ba31f0461ceb2f46a34352a1afab8a12" cu link-ul tau de la pasul 3. CUM ADUC TRAFFIC? 1) Aplici pe grupuri de facebook mari care au tema "Clash Royale", dupa care postezi in fiecare zi pe ele ceva de genul "Get Free Gems on Clash Royale: http://siteultau.com", cauti si pe google o poza cu "clash royale gems hack", o descarci apoi o atasezi la fiecare postare. 2) Iti faci o pagina de instagram care ar trebui sa arate cam asa https://www.instagram.com/clashroyale.gemas/ (cu website-ul tau, desigur), si dai follow la persoane de pe contul "ClashRoyale" in fiecare zi pana atingeti limita. Bun, metodele de traffic de mai sus pot sa va aduca usor un $100 pe saptamana daca va tineti de treaba, daca gasiti si alte metode de traffic sariti usor peste $100, daca gasiti metode de traffic FOARTE BUNE (cum am facut eu), sariti usor de $200 pe zi . Pentru orice intrebari, lasa-ti reply mai jos si am sa incerc sa va raspund la fiecare in parte.

Cs.HellsTeam.Ro

Publicitate