Votul tau conteaza !

Pentru cei care vor si pot sa ajute serverul cu 1 vot pe fiecare dintre cele 3 link-uri , acest topic este doar pentru a ajuta serverul nu veti primi nimic pentru aceste voturi decat respectul Fondatorilor si posibil si a Adminilor de pe CS.HELLSTEAM.RO

Welcome to HellsTeam

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

ΣMIПΣM

Members
 • Content count

  59
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About ΣMIПΣM

 • Rank
  Member Level 2

Profile Information

 • Gender Not Telling
 • Location Bucuresti
 • Joc preferat Fifa15
 • Steam Da

Recent Profile Visitors

713 profile views
 1. Daca vrei te pot ajuta cu cea mai mare placere. Trimite-mi pm cu eroare si o sa fac tot ce imi sta in putinta sa te ajut. Bafta!!
 2. Parerea mea e ca cererea trebuia facuta la Cs nu la War ca sa fie vazuta de cineva=)))
 3. Cand accesezi linkul de dowload Wargods site-ul iti arata prima versiune si cea mai buna pentru tine si pentru wd pe care il ai ( ex daca ai wd 7 prima versiune va fii cea pentru wd 7 iar tu cel cu wd 7 daca iti instalezii versiunea pt wd xp nu iti va functiona) diferenta este ca la Wd Xp iti trebuie Net.freamwork 3.5 si 4.0 iar pentru wd 7 8 si 10 wargods poate functiona cu ultima versiune de Net.freamwork adica 4.1.6 (daca nu ma insel) Sper ca team ajutat cu raspunsul meu Francezu Si Pacate iti dau un sfat nu o lua in nume de rau, pentru a nu exista probleme in rularea Wargods de catre playeri aratale si erorile si cum le rezolva (ex: daca ai un nick scris ciudat cum am eu la numele de pe forum nu va functiona mie nu mi-a mers cel putin) si cum fac raport offline. Sper sa iti fie de folos. Salut si Bafta!!
 4. acceptat

  Nick :EmineM ID de Y!M :gabi.ab_cd@yahoo.com ID steam :hokagegby2 Varsta :18 Cunoasteti regulile serverului ?: Da Orele ca multii zic ca nu am ore:https://www.gametracker.com/player/EmineM/195.178.103.24:27015/
 5. Sa o tii tot asa!!!
 6. gabi.ab_cd Y!M da-mi add discutam pe mess
 7. gabi.ab_cd Y!M add si vreau sa vorbesc ceva cu tine!
 8. "Ip "192.168.0.103" removed from ban list" LIBER
 9. Black uitate la sectiune ))) nu am nimic cu tine ok dar fii mai atent:))
 10. Spor!
 11. OK fii atent da un edit la cererea ta si fa in acest fel: Nickname: Cerere(in cazul tau up) gradul actual: gradul dorit: De ce doresc up: Ce ai scris acuma acolo poti lasa dar acest model scriel dedesupt ok bafta!
 12. respins

  Nu ma pot abtine Pro Sarah!
 13. Multumesc!!
 14. respins

  Nu este nici o problema si va Multumesc!!!
 15. Comenzi Ban.

Cs.HellsTeam.Ro

Publicitate