Votul tau conteaza !

Pentru cei care vor si pot sa ajute serverul cu 1 vot pe fiecare dintre cele 3 link-uri , acest topic este doar pentru a ajuta serverul nu veti primi nimic pentru aceste voturi decat respectul Fondatorilor si posibil si a Adminilor de pe CS.HELLSTEAM.RO

Welcome to HellsTeam

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Alberto

Designer
 • Content count

  30
 • Joined

 • Last visited

About Alberto

 • Rank
  Member Level 1

Profile Information

 • Gender Male
 • Joc preferat CS
 • Steam Nu

Recent Profile Visitors

411 profile views
 1. Mai am multe, dar nu ma lasa sa le postez. Mai am exagerat de multe... @FederalMici58 Imi pare rau de tine ca esti chiar asa, dar blur 2.0?! Pe bune frate?! Si 1.0 este mult, esti nebun? Cat despre partea cu GOOGLE n-am inteles nimic. =))
 2. Inainte de a face o cerere ia la cunostinta regulamentul, nu ai respectat modelul de cerere, locked.
 3. WRONG TOPIC.
 4. La semnatura nu se spune decupat-o, ca nu suntem in Paint, se spune redimensionata, si nu am facut doar atat, i-am dat putin bursh la buze, i-am dat un mic blur cu un Darker Color, i-am dat grandient si stroke. Cover apare mic, nu stiu de ce, dar, din nou, te inseli, am folosit un mic satin, un grandient cu un Screen si opacity scazut, un blur, stroke si Line Tool. Daca nu ai cunostiinte Photoshop, mai bine taci, eu nu am folosit brodere la creatiile mele.O seara buna.
 5. アルベルト Alberto-Abaki
 6. Nick: 9,50 Avatar: 10. Semnatura: 11.
 7. Sagetator.
 8. Asta imi aduce minte de Steven Seagal. Pasari(birds).

Cs.HellsTeam.Ro

Publicitate