Votul tau conteaza !

Pentru cei care vor si pot sa ajute serverul cu 1 vot pe fiecare dintre cele 3 link-uri , acest topic este doar pentru a ajuta serverul nu veti primi nimic pentru aceste voturi decat respectul Fondatorilor si posibil si a Adminilor de pe CS.HELLSTEAM.RO

Welcome to HellsTeam

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

IceCream

Members
 • Content count

  2
 • Joined

 • Last visited

About IceCream

 • Rank
  Member Level 0
 • Birthday 07/26/1995

Contact Methods

 • Yahoo mihaibetep

Profile Information

 • Location Moldova
 • Weapon Ak-47
 • Maps De_Inferno
 1. Regulament`ul Jucatori`lor ! ««1»»[*]Limbajul trivial pe server este strict interzis!Da-ti dovada de maturitate !! [gag/ban 120 min.] ««2»»[*]Folosirea hack-ului pe server este strict interzisa !! [destroy + ban permanent pe IP] ««3»»[*]Folosirea cfg-ului ce contine:silent run,no-recoil,anti-ss etc. este strict interzisa !! [destroy] ««4»»[*]Codatii se anunta pe say_team@ ,altfel nu veti fi luat în considerare! [gag] ««5»»[*]Nici un PLAYER nu are dreptu`l sa traga un ADMIN la raspundere!De aceea aveti sectiunea:RECLAMATII gag/ban 30 min] ««6»»[*]Nick-ul dumneavoastra trebuie sa contina cel putin caractere !! [change-nick/ban 10 min] ««7»»[*]Cel ce face reclama:altui server sau altei comunitatii,va primii imediat: destroy !! ««8»»[*]Jocul este Free game de la ora 10 seara pana la ora 10 ziua! dupa toate celelalte reguli se aplica! (in limita bunului simt..adica nu intrati cu cod ca e free game)! Regulament`ul Admini`lor ! »»1««[*]Nici un admin nu are voie sa stea AFK pe SERVER ! [-1 grad] »»2««[*]Adminii nu au voie sa schimbe mapa mai repede de 5 minute ! [scrieti în chat "timeleft"] Se dau minim doua harti la vot ! Veti întreba playerii ce harti vor,dar nu uitati sa utilizati /harti ,deoarece mapele nu trebuie sa se repete! ! [suspend/remove] »»3««[*]Trebuie sa aveti un comportament admirabil si un limbaj decent, sa NU abuzati de comenzi ! [-1/suspend/Remove] »»4««[*]Pentru a primi admin trebuie sa fiti activi atât pe server cât si pe forum, sa dati dovada de seriozitate si sa aveti minim 15 ani ! »»5««[*]]Daca cineva înjura pe server va primi imediat gag, daca nu se potoleste ban 30 min ! »»6««[*]Daca cineva abuzeaza de say_team@ îi dati ban 120 min , NU kick ! »»7««[*]Adminii nu au voie sa se certe între ei ! Încalcarea acestei reguli duce la downgrade ! [-1] pentru amandoi adminii ! »»8««[*]Adminii care folosesc comenzi pe alti admini vor fi rasplatiti cum se cuvine ! [-1/Remove] »»9««[*]Adminii nu au voie sa faca abuz de comenzi de genul slap / slay / destroy / exterminate, etc.. ! [-1/suspend/remove] Îi rog pe toti cei care sunt admini si vor sa devina admini, sa citeasca regulamentul de 2, 3 ori înainte sa faca o prostie!
 2. Imi Creez Topic? CsGlobal? sau nu? sau imi caut alta comunitate

Cs.HellsTeam.Ro

Publicitate