Votul tau conteaza !

Pentru cei care vor si pot sa ajute serverul cu 1 vot pe fiecare dintre cele 3 link-uri , acest topic este doar pentru a ajuta serverul nu veti primi nimic pentru aceste voturi decat respectul Fondatorilor si posibil si a Adminilor de pe CS.HELLSTEAM.RO

Welcome to HellsTeam

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

cLAu_ * Lx *

Members
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

About cLAu_ * Lx *

 • Rank
  Member Level 0
 1. Frate nu a zis nimeni ceva legat de poze eo am zis de demo k pozele mi se fac !!! Asa k nu mai adauga si pozele si sa se uite mai rpd un owner sa vedeti k nu mi sa facut dak u zici k poate vedea asta !!! Bafta ! kiss Si sa va mai zic ceva!!! Dak imi faceti demo Faceti-mi cu record nume.dem nu imi mai faceti cu amx_demo k nu mere si iau ban pe nedrept!!!!
 2. Hai frate ma lasi pune tot srv de fata pot juk si de fata cu owner-ul si iti dovedesc k joc in totdeauna la fel pt k eo am experientza cs cati ani ai u de viatza asa k iati steam si dupa mai vb DnD ms !!!
 3. Adminul reclamat: dummy Ziua, Harta & Ora (aproximativ): 26.04.2010 3:37 dimineatza O mica explicatie: Am primit ban pe nedrept domnu dummy se uita pe mn cik imi face demo si vede k nu sare tinta nu nimik el omu imi cere demo si imi da ban k dc nu il dau deci ma jur nu mi sa facut!!! Dovezi (screenuri - nu luam in considerare reclamatia fara dovezi): Ce dovezi sa va dau k in cazu asta nu sunt nevoie de dovezi k nu am loat ban pe motiv de wall si sa pun pozele Va multumesc si sper sa loati masuri cu asta dar ma jur chear nu mi sa facut demo !!! Eo nu am nimik cu el!!! Baiatu poate o fi dat dar dak mie nu mi sa facut akuma cu ce sunt eo de vina (?

Cs.HellsTeam.Ro

Publicitate