Welcome to HellsTeam

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Ho Ho Ho Santa Claus is coming are you ready !!

Advertisement


Servere HellsTeam.Ro

CS.HELLSTEAM.RO Classic 195.178.103.24:27015
WAR.HELLSTEAM.RO War 89.39.13.129:27015

Articles

Manage articles

7PaCaTe
Teaser Paragraph:

Conform promisiunii, Ubisoft oferă acum GRATUIT tuturor doritorilor jocul The Crew.

Acest „MMO” de curse vă permite să străbateți o reprezentare aproximativă a SUA de la un capăt la altul, la bordul unui număr respectabil de mașini, cu mai multe configurații posibile.
Jocul este o îmbinare de poveste de NFS cu misiuni nu din cale afară de interesante și cu un mod de multiplayer care nu are nici un fel de sens pe lângă poveste. Totuși, dacă vreți un joc în care să vă plimbați dintr-un capăt în altul al SUA, este cu siguranță măcar foarte frumos și relaxant.
În cazul în care vă gândiți că explorarea este încurajată, va trebui să vă dezamăgesc, dacă plecați din zona dedicată nivelului vostru, nu veți putea accesa nici una din provocările pe care le găsiți pe drum, deși mașina voastră v-ar permite să obțineți fără probleme medalii chiar de aur. De asemenea, nu conduceți prea mult cu mașinile nemodificate, deoarece acestea nu pot fi folosite în curse sau pentru a obține recompense la provocări. Dar cu un expansion sau două devine un joc mult mai plăcut, iar fizica jocului este… legendară.
7PaCaTe

By 7PaCaTe, in Jocuri,

Teaser Paragraph:

Au trecut doar cateva saptamani de cand a fost dezvaluita existenta lui Grand Theft Auto 6 si deja avem cerintele sale de sistem.

Pentru a putea rula GTA 6 veti avea nevoie de un PC echipat cu urmatoarele componente:

Minim
OS: Windows 10 pe 64 biti
CPU: Intel Core i5 4460 @ 3.2 GHz sau FX-8350
RAM: 8 GB
Video: GeForce GTX 760 sau Radeon R7 260X
DirectX 12 necesar
HDD: 55GB

Recomandate
OS: Windows 10 pe 64 biti
CPU: Intel Core i5 4690 @ 3.5 GHz sau FX-8350
RAM: 16 GB
Video: GeForce GTX 970 sau Radeon R9 390
DirectX 12 necesar
HDD: 55GB

Pentru detaliu maxim
OS: Windows 10 pe 64 biti
CPU: Intel Core i7 4790 @ 3.6 GHz sau FX-8370
RAM: 16 GB
Video: GeForce GTX 980 Ti sau R9 Fury X
DirectX 12 necesar
HDD: 55GB

Grand Theft Auto 6 nu are in acest moment o data de lansare. Mai multe detalii vor fi anuntate pe parcursul urmatorilor ani.
7PaCaTe
Teaser Paragraph:

Blizzard chiar a mers mai departe cu ideea de-a oferi exemplare gratuite de World of Warcraft celor care se duc la cinematograf sa vada filmul Warcraft: The Beginning, iar promotia este valabila si in Romania.

Cei care decid sa vada filmul la Grand Entertainment, Hollywood Multiplex Bucuresti Mall si MOVIEPLEX CINEMA vor primi alaturi de bilet si un cod care poate fi revendicat pe Battle.net pentru a obtine World of Warcraft in varianta sa completa.
Jocul va include fiecare expansion, inclusiv Warlords of Draenor, si abilitatea de-a juca nestingherit timp de 30 de zile. Codurile pot fi folosite pana pe data de 1 august, asa ca ar fi bine sa le activati rapid, si pot fi aplicate doar la un cont nou. Adica nu puteti folosi acest cod pentru a va reactiva contul la care nu ati mai platit taxa lunara. Puteti in schimb sa faceti un cont nou si sa va bucurati de continutul lui World of Warcraft.
Premiera filmului va avea loc la inceputul lunii viitoare, iar oferta este valabila intre 3 si 19 iunie. Pentru detalii accesati paginile cinamtografelor care gazduiesc aceasta promotie.
Cei care nu se duc la film, dar tot joaca World of Warcraft, vor primi oricum o recompensa speciala in joc, sub forma catorva obiecte care sa comemoreze aceasta ecranizare indelung asteptata.
7PaCaTe
Teaser Paragraph:

Ubisoft a anunțat la evenimentul E3 2015 data de lansare a jocului Tom Clancy`s The Division.

Cei de la Ubisoft au prezentat noul trailer al jocului Tom Clancy`s The Division în cadrul evenimentului din Los Angeles, E3 2

Jocul va fi disponibil pentru PC, PlayStation 4 și Xbox One și va fi lansat în luna martie a anului 2016. Momentan nu există detalii despre joc sau despre cerințele de sistem pentru PC, însă versiunea beta a jocului va fi lansată în luna decembrie pentru Xbox.
7PaCaTe
Teaser Paragraph:

Printre îmbunătățiri se pot număra

Sistem nou de defenisvă: defensiva va fi mai intuitivă, jucătorul fiind ajutat mai mult de AI pentru a reuși să își împiedice adversarii să marcheze.

Mijlocașii vor fi și ei mai intuitivi, vor putea să intercepteze pasele adversarilor mult mai bine ca până acum, iar EA promite ca jocul să fie mai tacticizat.

Mecanismul de centrări va fi mai intuitiv și eficient

Un nou stil de dribling: no ball dribling (cei care l-au văzut pe Messi in acțiune știu la ce se referă acest concept).
De asemenea, FIFA 16 aduce un nou mod de a juca: FIFA trainer.
Acest mod e destinat atât celor ce abia învață să joace FIFA, dar și celor mai experimentați, dornici să își îmbunătățească nivelul de joc. Trainer mode va afișa în jurul jucătorului cele mai bune opțiuni pe care le are în acel moment (pasă, centrare, șut), dar și o săgeată ce indică direcția (foarte util pentru cei ce vor să își perfecteze pasele și suturile)

Jocul se va lansa pe 25 septembrie
7PaCaTe

By 7PaCaTe, in Stiri,

Teaser Paragraph:

Iată primul gameplay trailer pentru Star Wars Battlefront

Trailerul ne prezintă o bătălie multiplayer pe planeta Hoth, atât din perspectiva imperilui cât și a rebelilor.

Jocul se lansează pe 17 Noiembrie
chrysler
Teaser Paragraph:

Cel mai asteptat joc de tip RTS in 2015 pe langa StarCraft 2 - Legacy of the Void

GreyGoo este un joc de tip RTS [Real Time Strategy] ce are unicitatea lui in bransa.
Un joc dezvoltat initial de un singur om [indie] ulterior preluat de o societate nou infintata.

Grey Goo este un joc cu o idee total unica, avand 3 rase disponibile cu talente/cladiri si unitati total diferite.
Rasele din joc:
Humans - Axat extraordinar de mult pe defensiva.

Beta - O rasa balansata, avand unitati puternice de atac si o defensiva modesta.

Si GOO - O rasa creata de Humans din NANOBOTI ce a evoluat intr-o masinarie de omorat.

Fiecare din rasele precizate mai sus are o tehnica diferita de supravietuire.
- GOO: Ca goo, singura ta sansa de supravietuire este sa te misti constant pe harta... Sa 'mananci' unitati inamice in asa fel incat sa supravietuiesti, si cu asta produci mai multe unitati. Goo n-are o baza STABILA, singura lui baza fiind strict un 'gem mare' care creste in marime si din marimea respectiva scoti unitati. Superioritatea la GOO consta in Foarte multe unitati [Echivalent cu ZERG in Starcraft 2]
- BETA: Ca Beta, supravietuirea ta este pe baza de expansiune, pereti si multa explorare pe harta.. Superioritatea la BETA consta in Avioane. [Echivalent cu "NOD" in Command and Conquer]
- HUMANS: ca Humans, supravietuirea ta consta in DEFENSIVA, astepti inamicul sa te atace si dupa Search and Destroy.. Superioritatea ta consta in Tancuri [Echivalent cu "TERRAN" in Starcraft 2]
Gamespot GamePlay

Per total sunt foarte multumit de joc, este perfect din toate punctele de vedere.
System Requirements

chrysler
Teaser Paragraph:

TellTale Games au anunțat data de lansare a următorului episod din Game of Thrones.

Games of Thrones a avut un mare succes atât ca serial, cât și ca joc. După vânzările record ale primului episod, TellTale Games au anunțat data de lansare pentru următorul episod "The Lost Lord".
Jocul va fi lansat în data de 3 februarie pentru PC/Mac și pentru PS3/PS4, 4 februarie pentru Xbox One/Xbox 360 și în data de 5 februarie pentru iOS/Android.
De asemenea, TellTales Games au lansat trailer-ul noului episod.

Jocul poate fi achiziționat de pe Steam sau de pe site-ul oficial al jocului ( https://www.telltalegames.com/ ) pentru PC/Mac, de pe PlayStation Network pentru PS3/PS4 și de pe Xbox Games Store pentru Xbox One/ Xbox 360.
chrysler
Teaser Paragraph:

Warner Bros a lansat zilele trecute un nou trailer al jocului Batman: Arkham Knight.

La sfârșitul lunii noiembrie, Warner Bros a lansat o serie de trailere intitulat "Ace Chemicals Infiltration" în care se pot observa noile adaugări in joc precum mod-ul combat al Batmobile-ului și manevra "Fear Takedown".

Ultimul trailer a fost lansat la începutul lunii decembrie, iar al treilea trailer va fi lansat în acest weekend.
Batman: Arkham Knight va fi lansat pe PlayStation 4, Xbox One și PC în iunie 2015.
Pentru a viziona primul trailer
chrysler
Teaser Paragraph:

Cu câteva minute în urmă, Blizzard a anunțat un nou joc intitulat Overwatch

În cadrul ceremoniei de deschidere de la Blizzcon, am avut parte de un anunț intersant: Blizzard trece și în domeniul shooterelor cu Overwatch.
Overwatch e un team based FPS
După gameplay, jocul seamănă mult cu TeamFortress 2 (clase diferite, cu diverse abilități, hărți cu diferite obiective, etc).
Jocul va intra în beta din 2015(nu se știe data exactă)


Pentru mai multe detalii/screens/videos intrați pe site-ul oficial http://eu.battle.net/overwatch/en/game/

HellsTeam Romania

Cs.HellsTeam.Ro

Cel mai tare si mai popular shooter multiplayer.Arunca-ti armele in cel mai ravnit joc online.Angajeaza-te intr-un incredibil, realistic si aventurier joc , in care munca in echipa te aducepe cele mai ravnite culmi ale aventurii. Fa echipa cu cei mai buni si distreaza-te la maxim, omorandu-ti inamicii, salvand ostatici. Rolul tau in echipa este extrem de important, iar rolul echipei in joc se revarsa asupra modului tau de joc. In fiecare runda, exista unsingur rezultat, o singura echipa castigatoare.. What legend will you be?.